Πολιτική αλλαγών και επιστροφών

Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα που θα παραλάβετε, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με άλλα προϊόντα – σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε- ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός 30 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το πακέτο και θα διαπιστώσουμε την αρτιότητα των αγαθών.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει από την εταιρεία μας: 
1. Επικοινωνείτε μαζί μας στο 6980943321 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες και τον τρόπο επιστροφής.
2. Συσκευάστε τα προϊόντα για να προστατευτούν κατά την επιστροφή τους. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν παραληφθεί από εμάς στην κατάσταση που και ο πελάτης το παρέλαβε και εφόσον έχει ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, τιμολογείται εκ’νέου το προϊόν αλλά στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε και όχι σύμφωνα με την τιμή που εμφανίζεται στο δελτίο παραγγελίας του πελάτη.
3. Αναμένετε περαιτέρω οδηγίες σχετικά με την αλλαγή του προϊόντος ή την επιστροφή χρημάτων έπειτα από την παραλαβή του δέματος από εμάς.

0
0

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.